Reactie plaatsen

Reacties

QUEMENER
een maand geleden

J'ai passé un séjour extra, camping super et calme comme j'aime. La région est magnifique !! Ingrid et Marcel sont des hôtes adorable, prévenant, à l'écoute, chaleureux, on se sent comme avec des amis. La cuisine est de qualité, merci Ingrid pour tes bons petits plats qui m'ont régalés !! La qualité du service 10/10 ! Rien à redire si ce n'est que le temps est passé trop vite. Je recommande vivement ce camping convivial.
Encore merci Ingrid et Marcel pour votre gentillesse, vous êtes des personnes comme j'aime en rencontrer 😊😘

Jan en Elizabeth Oudman
een maand geleden

Dit is de beste motorcamping waar we ooit geweest zijn, het eten is uitstekend en zo is de accommodatie, alles netjes verzorgd door de 2 bewakers het drinken weet ik natuurlijk niet want wij zijn niet van die drinkers, wij gaan dan ook beslist weer terug voor een leuk verblijf.

Joop Corten
2 maanden geleden

Hoi Ingrid en Marcel, nogmaals bedankt voor de goede zorg! Wanneer kunnen de foto van onszelf op jullie site verwachten? Als dat nog lang duurt, willen jullie hem ons dan toesturen als aandenken aan een erg gezellig verblijf .
Groetjes
Joop en Tiny

Mar
6 maanden geleden

Het is goed toeven bij Marcel en Ingrid!

Hanneke
6 maanden geleden

Ingrid en Marcel, wat een mooi plekje in een natuurlijke omgeving hebben jullie (gemaakt). Licht, overzichtelijk, schoon en lekker eten! Wakker worden met het geluid van zoemende bijtjes en zonnestralen! Goed ontbijt met ruime keus. Vanaf aankomst wordt je hartelijk welkom geheten, en Marcel is een bescheiden topper met goeie raad, daad en kennis. In de omgeving mooie bochtentochten en plekken om te bezoeken. Echte aanrader!

Ed
6 maanden geleden

Mooie camping, bijzonder gastvrije mensen, aan alles is gedacht. Je kunt zien dat ze veel ervaring en kennis hebben opgedaan gedurende hun leven en dit vertaald hebben in een schitterende motorcamping. En het eten? Geweldig!!

Ben Bult
6 maanden geleden

Beste Ingrid en Marcel. Ik heb in jullie park mogen logeren en heb er geweldige dagen doorgebracht. Jullie vriendelijkheid, warme ontvangst en goede gastheerschap doen me zeker terugkomen..

Lex Versantvoort
6 maanden geleden

Marcel en Ingrid ik heb een fantastisch verblijf bij jullie gehad. Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en gedronken. Prachtig terrein in een zeer mooie omgeving. De route die ik gereden heb op jullie aanraden was prachtig. Jullie kunnen trots zijn op zo een mooie motorcamping. Ik kom zeker nog eens terug, bedankt voor de gastvrijheid. Groeten Lex

Gerrit
6 maanden geleden

Heel mooie verzorgde camping. Ik kom nog terug!

Ales en Francisca Brandjes
6 maanden geleden

Marcel en Ingrid bedankt voor het hartelijke ontvangst al was het maar voor 1 nacht helaas. Maar we zullen zeker weer langs komen om de omgeving beter te leren kennen. Tot ziens en veel sucses.