Reactie plaatsen

Reacties

Jan en Elizabeth Oudman
2 jaar geleden

Op de terug weg van tirol even overnacht bij Ingrid en Marcel en als gewoonlijk vriendelijke ontvangen met een biertje en een avond maaltijd, wat een fantastiese plek om je rit te onderbreken voor een nacht of langer, bedankt Ingrid en Marcel tot later.

QUEMENER
2 jaar geleden

J'ai passé un séjour extra, camping super et calme comme j'aime. La région est magnifique !! Ingrid et Marcel sont des hôtes adorable, prévenant, à l'écoute, chaleureux, on se sent comme avec des amis. La cuisine est de qualité, merci Ingrid pour tes bons petits plats qui m'ont régalés !! La qualité du service 10/10 ! Rien à redire si ce n'est que le temps est passé trop vite. Je recommande vivement ce camping convivial.
Encore merci Ingrid et Marcel pour votre gentillesse, vous êtes des personnes comme j'aime en rencontrer 😊😘

Jan en Elizabeth Oudman
2 jaar geleden

Dit is de beste motorcamping waar we ooit geweest zijn, het eten is uitstekend en zo is de accommodatie, alles netjes verzorgd door de 2 bewakers het drinken weet ik natuurlijk niet want wij zijn niet van die drinkers, wij gaan dan ook beslist weer terug voor een leuk verblijf.

Joop Corten
2 jaar geleden

Hoi Ingrid en Marcel, nogmaals bedankt voor de goede zorg! Wanneer kunnen de foto van onszelf op jullie site verwachten? Als dat nog lang duurt, willen jullie hem ons dan toesturen als aandenken aan een erg gezellig verblijf .
Groetjes
Joop en Tiny

Mar
2 jaar geleden

Het is goed toeven bij Marcel en Ingrid!

Hanneke
2 jaar geleden

Ingrid en Marcel, wat een mooi plekje in een natuurlijke omgeving hebben jullie (gemaakt). Licht, overzichtelijk, schoon en lekker eten! Wakker worden met het geluid van zoemende bijtjes en zonnestralen! Goed ontbijt met ruime keus. Vanaf aankomst wordt je hartelijk welkom geheten, en Marcel is een bescheiden topper met goeie raad, daad en kennis. In de omgeving mooie bochtentochten en plekken om te bezoeken. Echte aanrader!

Ed
2 jaar geleden

Mooie camping, bijzonder gastvrije mensen, aan alles is gedacht. Je kunt zien dat ze veel ervaring en kennis hebben opgedaan gedurende hun leven en dit vertaald hebben in een schitterende motorcamping. En het eten? Geweldig!!

Ben Bult
2 jaar geleden

Beste Ingrid en Marcel. Ik heb in jullie park mogen logeren en heb er geweldige dagen doorgebracht. Jullie vriendelijkheid, warme ontvangst en goede gastheerschap doen me zeker terugkomen..

Lex Versantvoort
2 jaar geleden

Marcel en Ingrid ik heb een fantastisch verblijf bij jullie gehad. Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en gedronken. Prachtig terrein in een zeer mooie omgeving. De route die ik gereden heb op jullie aanraden was prachtig. Jullie kunnen trots zijn op zo een mooie motorcamping. Ik kom zeker nog eens terug, bedankt voor de gastvrijheid. Groeten Lex

Gerrit
2 jaar geleden

Heel mooie verzorgde camping. Ik kom nog terug!