Reactie plaatsen

Reacties

Mar
3 maanden geleden

Het is goed toeven bij Marcel en Ingrid!

Hanneke
3 maanden geleden

Ingrid en Marcel, wat een mooi plekje in een natuurlijke omgeving hebben jullie (gemaakt). Licht, overzichtelijk, schoon en lekker eten! Wakker worden met het geluid van zoemende bijtjes en zonnestralen! Goed ontbijt met ruime keus. Vanaf aankomst wordt je hartelijk welkom geheten, en Marcel is een bescheiden topper met goeie raad, daad en kennis. In de omgeving mooie bochtentochten en plekken om te bezoeken. Echte aanrader!

Ed
3 maanden geleden

Mooie camping, bijzonder gastvrije mensen, aan alles is gedacht. Je kunt zien dat ze veel ervaring en kennis hebben opgedaan gedurende hun leven en dit vertaald hebben in een schitterende motorcamping. En het eten? Geweldig!!

Ben Bult
3 maanden geleden

Beste Ingrid en Marcel. Ik heb in jullie park mogen logeren en heb er geweldige dagen doorgebracht. Jullie vriendelijkheid, warme ontvangst en goede gastheerschap doen me zeker terugkomen..

Lex Versantvoort
3 maanden geleden

Marcel en Ingrid ik heb een fantastisch verblijf bij jullie gehad. Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en gedronken. Prachtig terrein in een zeer mooie omgeving. De route die ik gereden heb op jullie aanraden was prachtig. Jullie kunnen trots zijn op zo een mooie motorcamping. Ik kom zeker nog eens terug, bedankt voor de gastvrijheid. Groeten Lex

Gerrit
3 maanden geleden

Heel mooie verzorgde camping. Ik kom nog terug!

Ales en Francisca Brandjes
3 maanden geleden

Marcel en Ingrid bedankt voor het hartelijke ontvangst al was het maar voor 1 nacht helaas. Maar we zullen zeker weer langs komen om de omgeving beter te leren kennen. Tot ziens en veel sucses.

Didier Choufoer
3 maanden geleden

Prachtige camping, mooie campeerplaatsen, top sanitair, café en bar is gezellig, Ingrid en Marcel runnen de tent met veel enthousiasme. Goed verzorgd ontbijt. De camping is nog nieuw. De motorrijders moeten de camping nog iets meer ontdekken. Ik kom zeker terug. Een aanrader...

Huub pachen
3 maanden geleden

Alles toppie lekker ruime wc/wasruimte eten perfect zoals bij moeder thuis op de terug weg ben ik er weer aanrader was het maar overal zo

Levi/Martin
3 maanden geleden

Beste Ingrid en Marcel, hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij zijn op meer dan onze wenken bediend. Ik kan iedereen, die op zoek is naar een mooie, rustige camping met vriendelijke eigenaren in een verrassend motorvriendelijke omgeving, deze camping aanraden.
Volgend jaar weer!